Про стратегії залучення клієнтів в інтернеті говорили на черговій зустрічі маркетинг-клубу СУП
Про стратегії залучення клієнтів в інтернеті говорили на черговій зустрічі маркетинг-клубу СУП
24 жовтня 2018

24 жовтня на черговій зустрічі маркетинг-клубу СУП говорили про стратегії залучення клієнтів в інтернеті. Як створити таку систему і отримати постійний вхідний потік клієнтів у свій бізнес, ділився засновник компанії IPromo-CIS, digital-стратег Микола Гончаров.
Для початку з’ясували, чому старий підхід в маркетингу не приносить бажаних результатів, а також, в чому різниця між довірою та інтересом клієнта до компанії/продукту. Спікер навів цікаві цифри: за даними ресурсів з пошуку роботи за останні 4 роки запити компаній на пошук менеджерів з продажу збільшилися в 4 рази! І це пояснює загальну досить сумну картину результатів маркетингової діяльності компаній. Власники не зрозуміли базової задачі маркетингу: потрібно не запропонувати готове рішення, а саме через спілкування з клієнтом донести, як продукт вирішує його проблему. Із рекламних меседжів більшості компаній 90% клієнтів просто не розуміють, як продукт вирішує їхню проблему.
Під час зустрічі розглянули також систему організації і побудові продажів через інтернет. В цьому контексті багато дискутували, тож учасники СУП змогли детально зануритися в послідовність побудови та впровадження технології залучення клієнтів у свій бізнес.
Дякуємо спікеру за предметність розмови, учасникам клубу – за інтерес до теми, куратору клубу Андрію Чорному – за організацію зустрічі та підняття такої актуальної теми серед членів СУП! За гостинність і дружній, як завжди, прийом щиро дякуємо партнеру СУП компанії Terrasoft!

**Маркетинг клуб – серія регулярних зустрічей, спрямованих на отримання учасниками знань у сфері маркетингу, які можна застосовувати у практиці власників і СЕО малого та середнього бізнесу. Спікери - відомі експерти в сфері маркетингу, фахівці та маркетинг-директори провідних компаній. 
Наступна зустріч клубу відбудеться в листопаді. Слідкуйте за оновленнями!

Ще новини