Спілка українських підприємців визначила переможців першої «Премії СУП»
Спілка українських підприємців визначила переможців першої «Премії СУП»
20 грудня 2018

18 грудня Спілка українських підприємців зібрала усіх учасників на урочисту церемонію нагородження «Премії СУП 2018» - першої незалежної премії українських підприємців. Цьогоріч домінантами Премії стали члени СУП, в планах організаторів – розширити аудиторію і відкрити Премію для усіх підприємців країни. Серед номінантів цього року переможця шляхом голосування обирало журі у складі членів Ради директорів СУП.

«З одного боку, ми сподіваємося, що після сьогоднішньої зустрічі, ви будете працювати і досягати успіху не заради Премії як такої, з іншого – віримо, що з кожним роком Премія буде набирати ще більших обертів і стане Оскаром для підприємців», - звернувся до підприємців у залі президент СУП В`ячеслав Климов.

Переможцями першої Премії СУП стали:
  • «Відкриття року» - «Прогрестех Україна» (директор компанії Андрій Фіалковський). Компанія вразила членів Ради директорів та команду СУП масштабами та сферою своєї діяльності. Boеing – основний партнер та замовник послуг «Прогрестех Україна»
  •  «Прорив року» -  Art Nation (Едуард Ахрамович). Переможця у цій номінації обрали партнери  - корпорація «Біосфера». Проекти Art Nation свідчать, що креатив і правильне продюсування можуть принести небачені продажі вашого продукту. Сьогодні компанія розвивається і надає послуги ледь не на всіх континентах світу. Тож цілком заслужено стала переможцем у «Прориві року».
  • «Соціальний проект року» - «Кормотех» (засновник та СЕО Ростислав Вовк). Свою перемогу компанія отримала за проведення щорічної акції «Візьми собаку на роботу», постійну допомогу притулкам для тварин та ініціативу проведення уроків з гуманного ставлення до тварин серед школярів.
  • «Ініціатива року» - Сергій Бадрітдінов (СЕО Intertop), голова Комітету з роздрібної торгівлі СУП. Перемогу серед домінантів у цій категорії Сергій Бадрітдінов здобув за активність у розробці та просуванні законодавчих ініціатив. Саме разом із Сергієм СУП домоглася відміни КОРО.  
  • «Лідер змін» - «Еконія» (президент Ірина Варагаш). Партнером такої важливої номінації став Укрсиббанк, надійний партнер СУП. Як зазначив Мригін Євген, керівник київського регіонального управління Укрсиббанку, компанія «Еконія» продемонструвала, що публічність та готовність до комунікації – важлива складова діяльності кожної компанії. Саме завдяки публічності і розголосу проблеми, з якою зіткнулася компанія, проблема рейдерства була озвучена для влади. Як результат – написано відповідний законопроект #РейдерствоСтоп.
  • «Креатив року» - RITO (засновниця Тетяна Абрамова). Компанія здобула перемогу  у номінації за проект «Слова» (лінія шарфів з мотиваційними цитатами пісень українських виконавців)
  • «Розвиток регіону» - UBC Group (власник компанії Ігор Гуменний). Восени цього року компанія відкрила новий завод у Вінниці. Саме цей завод створить 6 тисяч робочих місць для жителів регіону та суттєве наповнення місцевого бюджету.  
  • «Угода року» - Rozetka та Evo.company (Владислав Чечоткін, Микола Палієнко). Об’єднання цих компаній сколихнуло не тільки інформаційний простір, а й змусило понервувати весь ринок e-Commerce.Це дійсно найгучніше об'єднання членів СУП.
Відзначили нагородами під час святкової зустрічі і лідерів клубів СУП – Наталію Кадю, Андрія Чорного та Катерину Засуху. Вони продовжують розвивати освітній напрямок роботи СУП та сприяти посиленню компетенцій працівників компаній-членів СУП.

Крім того, лідери клубів озвучили імена кращих спікерів клубів, яких обирали учасники клубів шляхом голосування. Спікером року HR-клубу СУП стала Оксана Семенюк, Changers, PR-клубу – Володимир Дегтярьов, Newfront, маркетинг-клубу – Андрій Длігач, Advanter Group.

Розважали гостей вечора діти членів СУП з командами  - студія мистецтв Smile, школа сучасної хореографії Dance New Generation – та танцювальна пара студії GolDance.

Кульмінацією вечора став вражаючий виступ президента корпорації «Біосфера», члена Ради директорів СУП Андрія Здесенка та львівської групи Esken & Friends. Львівяни продовжили запалювати святковий настрій гостей до кінця вечора.

Дякуємо усім партнерам, що були з нами протягом року:
технологічному партнеру Terrasoft
комунікаційному партнеру "Ефективні комунікації"
консалтинговому партнеру Visotsky Consulting Kiev
рекрутинговому партнеру MIRA-top recruiting
надійному партнеру "Еконія"

Дякуємо усім гостям та переможцям «Премії СУП 2018», що розділили з нами радісну подію. Особливу подяку хочемо висловити партнерам, які зробили важливий внесок в організацію івенту:
  • Корпорації «Біосфера» та Укрсиббанк – за допомогу у визначенні та нагородженні переможців номінацій «Лідер змін» та «Прорив року»
  • Торговому дому «Вина світу» - за те, що келихи завжди були наповнені і підтримували на високій ноті хороший настрій гостей заходу.
  • Ilove – за солодкі презенти гостям.
  • Freedom Hall – за гостинність та відкритість до співпраці.

Ще новини