СУП оголошує конкурс серед учасників для реалізації "гарячої лінії" для підприємців
СУП оголошує конкурс серед учасників для реалізації "гарячої лінії" для підприємців
14 червня 2019

Спілка українських підприємців оголошує конкурс серед юридичних компаній-учасників СУП для реалізації сервісу SUPport («гаряча лінія» для підприємців). Цей сервіс допоможе надавати учасникам Спілки у телефонному режимі первинну правову допомогу у випадку форс-мажорних ситуацій (робота органів досудового розслідування, перевірки інших держорганів, спроби рейдерських захоплень тощо).

СУП шукає юридичну компанію, місією якої є участь у розвитку української економіки шляхом фахового супроводу процесу діяльності бізнесу.
У рамках проекту SUPport потрібно забезпечити:
1. Миттєве реагування на телефонні дзвінки учасників Спілки у зв’язку з перевірками, інспекційними відвідуваннями, діями в межах досудових розслідувань.
2. Створення базового захисту учасників СУП від зловживань чиновників за допомогою кваліфікованих правових консультацій
3. Формування довіри підприємців до Спілки українських підприємців як кваліфікованої організації із захисту підприємців.
4. Безпосереднє запобігання випадкам порушень прав та законних інтересів учасників Спілки.

Вбачається такий формат реалізації проекту SUPport:
1. Щоденне (в тому числі у вихідні дні) позмінне чергування 2-4 спеціалістів у сфері  права на телефонній «гарячій лінії» (перші 3 місяці у тестовому режимі чергування 2-х спеціалістів із перспективою збільшення кількості спеціалістів).
2. Миттєві телефонні консультації підприємців, які звертаються на «гарячу лінію» у зв’язку з обшуками, перевірками, інспекційними відвідуваннями, шляхом озвучення алгоритму дій власників та представників бізнесу при форс-мажорних комунікаціях із органами державної влади та іншими компетентними структурами. А також відповіді на супутні запитання підприємців.

Юридична компанія, яка впровадить сервіс SUPport, може користуватися додатковими перевагами від СУП:
1. Розробка під егідою Спілки українських підприємців буклетів, методичок, інших інформаційних матеріалів з питань візитів на підприємства представників державних органів та інших компетентних структур.
2. Проведення разом зі Спілкою українських підприємців спільних заходів на тему перевірок, інспекційних відвідувань, обшуків підприємців.
3. Розміщення Спілкою підготованих юридичною компанією аналітичних статей та текстів для дописів у соцмережах на тему перевірок, інспекційних відвідувань, обшуків підприємців із зазначенням авторства.
4. Згадування про юридичну компанію як партнера проекту (дописи у соцмережах, розміщення інформації про проект  та  його  партнера на сайті СУП, в розсилці, а також розміщення  логотипу  та  контактів  юридичної  компанії  на спільно розроблених буклетах, методичках, інших інформаційних матеріалах).

Критерії вибору компанії для реалізації проекту SUPport:
1.            Репутація та високі стандарти ведення бізнесу;
2.            Вартість послуг.
Організація визначила максимальний ліміт вартості послуг – до 15 000,00 грн. (п’ятнадцять тисяч гривень 00 копійок) в місяць.

Для участі у конкурсі компанії мають подати наступні документи:
1. Лист зацікавленості, в якому зазначено:
- назва компанії, ідентифікаційний код юридичної особи, адреса, контактна інформація (телефон, e-mail, адреса web-сайту), ПІБ контактної особи;
- коротка довідка про діяльність компанії;
- опис спеціалізації компанії та організаційна структура компанії;
- кількість кваліфікованих працівників
2. Комерційну пропозицію в гривнях.

Документи потрібно надсилати на електронну скриньку lesia.panasyuk@sup.org.ua (з поміткою «Конкурс з реалізації сервісу SUPport»).
Термін подання комерційних пропозицій до 19:00 30 червня 2019 року. Заявки, подані пізніше, розглядатися не будуть.
Рішення конкурсної комісії СУП (Комітету Ради директорів СУП із організаційного розвитку) буде оголошено до  3 липня 2019 року.
Робота сервісу має розпочатися не пізніше 8 липня 2019 року.

Питання щодо конкурсу просимо адресувати адміністратору СУП Лесі Панасюк: lesia.panasyuk@sup.org.ua (з поміткою «Конкурс з реалізації сервісу SUPport»), 0937455858.

 

Ще новини