Спілка стала учасницею European Enterprise Alliance (EEA)
Спілка стала учасницею European Enterprise Alliance (EEA)
21 вересня 2022

Спілка українських підприємців стала учасницею European Enterprise Alliance (EEA)!
EEA об'єднує бізнес-організації та підприємства, які співпрацюють задля просування європейського економічного розвитку та процвітання. Альянс зосереджений на захисті інтересів підприємців у таких сферах:
- єдиний європейський ринок;
- свобода послуг;
- чесна конкуренція;
- найкращі умови ведення бізнесу.

Мета EEA полягає в підтримці створення ідеальних регуляторних і ринкових умов для роботодавців, підприємців, малих і середніх підприємств у Європі. Альянс займається формуванням публічних позицій з важливих економічних і соціальних питань, розробкою рекомендацій для європейських інституцій щодо окремих ініціатив і впроваджень, участю в робочих групах, моніторингом основних проблем європейського ринку тощо.

«Для нас велика честь, що ця українська організація довірилася нам і приєдналася до нашого альянсу. Ми пишаємось тим, що представляємо український малий та середній бізнес та організації і підприємців у ці складні та небезпечні часи. Разом ми працюватимемо над покращенням бізнес-середовища задля майбутнього процвітання», — зазначив очільник EEA Марцін Новацкі (Marcin Nowacki).
«Ми раді приєднатися до EEA і розширити масштаб нашої роботи, щоб сприяти створенню передового та комфортного бізнес-клімату та підтримувати експорт українських товарів і послуг. Об’єднавши незалежних українських підприємців, незалежно від масштабів, галузі та географії їхньої діяльності, з їхніми європейськими колегами, ми хочемо сприяти інноваціям та відкривати нові ринки для українських компаній», — коментує вступ до Альянсу виконавчий директор СУП Катерина Глазкова.

Спілка сподівається на плідну співпрацю з EEA та можливість втілити ще більше корисних для українського бізнесу ініціатив!

Ще новини