Запрошуємо членів Спілки українських підприємців долучитися до дослідження енергетичних викликів бізнесу
Запрошуємо членів Спілки українських підприємців долучитися до дослідження енергетичних викликів бізнесу
12 червня 2023

Спілка українських підприємців (СУП) у партнерстві з Проєктом USAID «Економічна підтримка України» та Асоціацією енергоаудиторів України розпочинають дослідження енергетичних викликів, з якими стикнувся український бізнес. 

Як найбільша бізнес-асоціація українських підприємців, СУП закликає компанії-учасники долучитися до опитування, щоб на основі виявлених складнощів, з яким стикаються підприємці з різних сегментів бізнесу, в майбутньому розробити програми підтримки та забезпечення енергетичної стійкості, які б дозволили українському бізнесу безперебійно працювати, незважаючи на потенційні негативні зовнішні фактори. 

До опитування запрошуємо членів СУП, які є власниками або займають керівні посади в суб’єктах господарювання, є представниками мікро-, малого та середнього бізнесу і зареєстровані в різних областях України.

Долучитися до опитування можна тут: bit.ly/3OGIzod 

Дослідження реальних енергетичних викликів покликане оцінити стан справ на підприємствах та дати розуміння, як убезпечити бізнес від енергетичних ризиків. Адже на практиці перебої з енергопостачанням для підприємців означають затримки у виробництві та логістиці і конвертуються у недоотриманий прибуток. Особливо це критично для малого та мікробізнесу, який володіє обмеженими ресурсами для пом’якшення наслідків такого впливу.

Результати дослідження будуть оприлюднені наприкінці червня.

Ще новини