СУП долучилася до запуску в Україні платформи leverist.de
СУП долучилася до запуску в Україні платформи leverist.de
22 червня 2022



Спілка українських підприємців долучилася до запуску в Україні платформи leverist.de, яка дозволяє українським компаніям знаходити нових покупців, постачальників та бізнес-партнерів у Німеччині та інших країнах ЄС. Метою є підтримка та зміцнення бізнес-партнерств між країнами ЄС та Україною.

Платформа є цілком безкоштовною. Наразі вона вже налічує понад 1500 компаній, які прагнуть до міжнародного партнерства.

Як це працює?
— Ви подаєте заявку щодо включення інформації про вашу компанію за посиланням: https://bit.ly/3zOPmER
— СУП спільно з командою платформи leverist.de перевіряє відповідність вашої компанії усім критеріям відбору;
— Якщо ви повністю підходите за всіма показниками, ми розміщуємо ваш запит на платформі;
— Усі якісні заявки на співпрацю від компаній з інших країн регулярно передаються безпосередньо контактній особі вашої компанії;
Зверніть увагу: вся подальша комунікація з закордонним партнером є зоною відповідальності компанії, яка подає заявку, тож впевніться, що контактна особа вашої компанії, яка буде надалі вести комунікацію, володіє англійською.

Детальніше про умови та вимоги до компаній, які подають заявку, читайте тут: https://bit.ly/3zOPmER
З leverist.de відшукати надійних партнерів та вивести продукцію на нові ринки швидше й легше. А СУП зробить цей процес ще й максимально зрозумілим для своїх учасників, супроводжуючи їх на всіх етапах взаємодії з платформою.

#eu4business, #sme_support_EU_GIZ, #cluster_support_EU_Germany_GIZ

Запуск платформи в Україні підтримується Спілкою українських підприємців в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH
 

Ще новини