Скасування Актів виконаних робіт — що бізнес думає про таку перспективу
Скасування Актів виконаних робіт — що бізнес думає про таку перспективу
15 листопада 2022

Продовжуємо працювати над спрощенням документообігу. Цього вівторка відбулась 2 зустріч Робочої групи з обговорення можливого впливу законопроєкту №8125 на бізнес. Нагадаємо, що законопроєкт пропонує скасування "Актів виконаних робіт" та заміну їх на Рахунок-фактуру. 

 
У зустрічі взяли участь представники Мінфіну, ДПС, Секретаріату Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики ВРУ, а також представники бізнес-асоціацій та бізнесу.
 
Спілка надала на зустрічі попередню статистику щодо ставлення бізнесу до таких спрощень. Більшість підтримує зміни, однак є певні побоювання щодо їх впливу в питаннях прийняття показників якості продукції.
 
Під час зустрічі своїми кейсами та особистими думками щодо законопроєкту також поділилися самі представники бізнесу. Серед учасників Спілки свій досвід представила компанія Onyx Trade - міжнародна логістична компанія.
 
Досягли домовленості продовжувати роботу за цим напрямом, зосередившись на скасуванні Актів виконаних робіт передусім на підприємствах, які експортують послуги.

Ще новини