Відбулася зустріч експертів Центру захисту бізнесу СУП
Відбулася зустріч експертів Центру захисту бізнесу СУП
25 травня 2023

Спілка українських підприємців від початку своєї діяльності стала на захист чесного та прозорого українського бізнесу, забезпечуючи публічну підтримку та фахову юридичну допомогу вітчизняним підприємцям.  

Центру захисту бізнесу СУП був створений в лютому 2022 року, а 24 травня 2023-го його експерти зустрілися, щоб підбити проміжні підсумки своєї роботи і обговорити плани на майбутнє.



Отже, детальніше
:

Центром захисту бізнесу за 2022 рік розглянуто 62 звернення учасників СУП. На користь наших компаній було вирішено 43 кейси і збережено активи бізнесу на суму 19,636 млрд грн.

Від початку 2023 року ЦЗБ вже отримав від членів Спілки 30 звернень, з яких 16 кейсів вже вирішено повністю чи частково на користь компаній.

Також Центр регулярно надає рекомендації для найпоширеніших проблем, з якими мав справу бізнес:



Офіційні органи України і ЄС реалізували ініціативи СУП, що покликані покращити умови ведення бізнесу: Учасники Центру захисту бізнесу проводять регулярні зустрічі з учасниками Спілки для обговорення проблем і надання рекомендацій компаніям:

ЦЗБ готує для учасників Спілки корисну інформацію про відновлення перевірок бізнесу, а також про зустрічі із органами влади. Про це ми розповімо найближчим часом.

Залишайтесь на зв’язку і слідкуйте за нашими соцмережами: https://linktr.ee/supcommunications 
 

Ще новини