Учасники СУП відвідали виробництво компанії «Екофарм» на Хмельниччині
Учасники СУП відвідали виробництво компанії «Екофарм» на Хмельниччині
25 лютого 2021

Впевнені, багатьом із наших підписників відомі такі противірусні лікарські засоби, як «Протефлазід», «Флавовір», «Імунофлазід». Їх часто призначають для лікування або профілактики ГРВІ, грипу та інших вірусних захворювань

Вчора разом із членами СУП побували в гостях на виробництві (поблизу міста Славута на Хмельниччині) компанії «Екофарм», що і виробляє ці лікарські засоби. До візиту долучилися і заступники голови Хмельницької ОДА Сергій Тюрін та Володимир Білик.

Девіз компанії: «Силу природи – на благо народу». І «Екофарм» використовує у виробництві продукції отримані діючі речовини (флавоноїди) з лікарських рослин.Новому виробничому комплексу компанії всього три роки – стерильність, безпека та відповідність міжнародним стандартам помітна на кожному кроці.



Під час екскурсії виробництвом від президента компанії Анатолія Новика та першого заступника гендиректора Олександра Михайленка побачили весь процес виробництва ліків – від складу зберігання лікарських рослин, процесу настоювання і переробки до упаковки готових лікарських засобів.
Компанія виготовляє лікарські препарати у вигляді крапель, супозиторіїв, а ще – «Екофарм» єдині в Україні заповнюють тверду желатинову капсулу.
Фармвиробництво – це про інноваційність та здоров’я. І побувавши на сучасному виробництві «Екофарм» нам вдалося переконатися, що наше здоров’я – у надійних руках.

Дякуємо за гостинність усьому колективу компанії та бажаємо нових відкриттів і процвітання!

Ще новини