Тренінг "Навіщо бізнесу енергоаудит"
Тренінг "Навіщо бізнесу енергоаудит"
24 березня 2023

Асоціація енергоаудиторів України та Спілка українських підприємців (СУП) запрошують представників українського бізнесу взяти участь у тренінгу “Навіщо бізнесу потрібен енергоаудит”. Онлайн-тренінг відбудеться 31 березня з 9:00 до 11:30 на платформі Webex.

 
Виклики, спричинені атакою росії на українські енергетичні об’єкти, змусили підприємців зміцнювати власну енергетичну стійкість. Адже енергетичні питання стали питанням життя та смерті для десятків тисяч малих та великих бізнесів — бізнес не може існувати без надійного постачання енергоресурсів. Однак у багатьох випадках, підприємці не знають, із чого почати і які заходи задля енергетичної стійкості треба впроваджувати в першу, другу і третю чергу, а від яких ідей треба відмовлятись.
 
Відповіді на питання “з чого бізнесу почати працювати над власною енергетичною стійкістю” запропонує під час тренінгу Вадим Литвин - голова Спілки енергоаудиторів України. Він детально на практичних кейсах пояснить:
- Чому енергоаудит — це перш за все фінансовий, а не технічний документ.
- Як рекомендації в енергоаудиті перетворити в зменшення витрат для підприємств.
- Як правильно обрати енергоаудитора.
- Яким підприємствам перш за все потрібен енергоаудит.
 
Тренінг проводиться у рамках проєкту підтримки енергетичної стійкості українських малих та середніх підприємств “Rapid Energy Resiliency Response”, що реалізується СУП та Асоціацією енергоаудиторів України за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України”. Цей проєкт надасть українському бізнесу змогу отримати послуги, які збільшать його енергетичну стійкість, зокрема — провести енергоаудит та отримати консультації з приводу підвищення енергетичної стійкості компанії.
 
Лінк на подію буде надісланий учасникам, які заповнили обидві анкети:
- Анкету бенефіціара (5 хв на заповнення)
https://bit.ly/3K1PbLd
 
- Реєстраційна форма (3 хв на заповнення)
https://cutt.ly/p4Rrwrk

Ще новини