Виконавча директорка СУП взяла участь у Logistics Summer CAMP 2020
Виконавча директорка СУП взяла участь у Logistics Summer CAMP 2020

24 липня під час Logistics Summer CAMP 2020 виконавчий директорка СУП Катерина Глазкова поділилася, як членство в бізнес-асоціації допомагає розвиватися та досягати успіху. Багато уваги приділили тому, як разом із підприємцями можна змінювати бізнес-клімат.

Так, за останні три роки СУП разом із Комітетом з транспорту та логістики здобув кілька важливих #перемог для гравців ринку. Насамперед йдеться про:
- впровадження електронної ТТН – Спілка була ініціатором та активним учасником напрацювання законодавчих актів для е-ТТН;
- «єдине вікно» на митниці – представники СУП є співавторами законопроєкту;
- Спілка зупинила антиринковий законопроект «Про поштовий зв'язок», який містив антиконкурентні положення для гравців ринку;
- дистанційна торгівля ліками, яка стала можливою в період карантину. Однак наші експерти виступили з ініціативою дозволити дистанційну торгівлю ліками на постій основі. І 14 липня депутати підтримали у першому читанні відповідний законопроєкт №3615-1. 

Сьогодні у фокусі учасників Комітету СУП - робота над законодавством щодо платних доріг, зміни до трудового законодавства, податкового законодавства у сфері міжнародних доставок та перевезень. 

Дякуємо організаторам за запрошення, а учасникам – за цікавість до діяльності Спілки. Запрошуємо до лав СУП!

 

Ще новини