СУП разом з об'єднаннями з усієї країни створила COVID-19 бізнес-штаб
СУП разом з об'єднаннями з усієї країни створила COVID-19 бізнес-штаб
30 березня 2020

СУП РАЗОМ ІЗ ОБ’ЄДНАННЯМИ З УСІЄЇ КРАЇНИ СТВОРЮЄ БІЗНЕС-ШТАБ, ЩОБ ДОПОМОГТИ БІЗНЕСУ ПЕРЕЖИТИ КРИЗУ

Сьогодні український бізнес не має достатнього запасу міцності для існування в умовах вимушених обмежень та кризи. Усі ми в цих нових обставинах змушені приймати складні і непопулярні рішення, шукати швидкі відповіді на складні питання. На помилки та паніку – у нас немає шансу.
Тож Спілка українських підприємців створює COVID-19 бізнес-штаб, мета якого – напрацювати та домогтися прийняття владою рішень, які допоможуть БІЗНЕСУ та економіці пережити кризу, спричинену пандемією, з найменшими втратами.

Ми разом із керівниками асоціацій та клубів з різних регіонів країни прийняли рішення об’єднати зусилля всього українського бізнесу для швидкої та ефективної комунікації з органами влади всіх рівнів, щоб запропонувати рішення, які допоможуть не допустити колапсу економіки.
Щодня багатьом підприємцям стає все важче знаходити кошти, щоб платити заробітну плату працівникам та сплачувати податки. Однак більшість із них докладають зусиль, щоб забезпечити медичні заклади, лікарів, громадян усім необхідним для боротьби з пандемією.

Економічна епідемія зараз вимагає таких же заходів, які і вірусна. Тож час разом їй протистояти! Ми щиро дякуємо керівникам бізнес-об'єднань, що вже приєдналися до штабу та запрошуємо приєднуватися лідерів бізнес-спільнот, які мають активну життєву позицію та небайдужі до майбутнього країни.

Ще новини